Shtabi i Zty Health

Zty Health kryen të gjitha operacionet e saj (Qendra e thirrjeve, takimet dhe procedurat e pacientëve) nga adresa më poshtë.

Adresa: Barbaros Mah. Sarkaç Sok. No: 01 Ofis : 130 Ağaoğlu My Prestige İş Merkezi , Ataşehir, Istanbul, Turkey

Qendra e Thirrjeve : +90850 255 16 48  WhatsApp : +905467415454