Rreth Nesh

Si Kompania e Turizmit Shëndetësor Zty, ofrojmë organizim të pacientëve në fushën e kirurgjisë estetike, sipas standardeve ndërkombëtare. Bashkëpunojmë me mjekë elitë dhe me përvojë të akredituar në spitale të klasës A në fushën e Transplantit të Flokëve.

Jemi një kompani në rritje bazuar mbi besimin, çmimin e arsyeshëm dhe cilësinë e lartë që u ofrojmë pacientëve tanë nga e gjithë bota. Me një ekip dinamik dhe me përvojë, ne garantojmë cilësi të lartë.

Që nga momenti i parë që hyni në Stamboll, do të gjeni Asistentin tuaj të Shëndetit Zty pranë jush. Asistentët tanë do t’ju ndihmojnë gjatë qëndrimit tuaj këtu. Qëndrojmë në kontakt me pacientët tanë për të ofruar shërbime të pastra.

Pas kthimit në shtëpi, procesi i ndjekjes sonë do të vazhdojë. Gjatë procesit tuaj të shërimit, do të mbaheni në kontakt për të siguruar se gjithçka po shkon mirë, pasi vlerësojmë shumë shëndetin tuaj.

Akomodimi – Hoteli

Si Kompania e Turizmit Shëndetësor Zty, krijojmë ndërgjegjësim në shërbimin e hotelit. Me zgjedhjet tona të Hoteleve me Pesë Yje, kujdesemi për rehatinë e pacientëve tanë të çmuar dhe përpiqemi të mbajmë distancën midis spitalit dhe hotelit të shkurtër.

Transferi

Stafi ynë do të jetë në aeroport para mbërritjes së vizitorëve tanë dhe do t’i marrë ata në hotelin ku do të qëndrojnë me një mjet VIP. Shërbimi tjetër i transferit VIP midis hotelit dhe spitalit do të rregullohet në ditën e operacionit dhe në takimin e konsultimit pas operacionit.

Spitali

Vlerësojmë shumë shëndetin dhe rehatinë e pacientëve tanë. Prandaj, bashkëpunojmë me spitale të mirëpajisura me mjekë me kualifikime dhe përvojë të lartë.