ZTY Health Ndërmarrja Ndërkombëtare e Pacientëve

Sekreti i suksesit tonë gjithmonë është i fshehur në përpjekjet tona për të qenë një ekip i përkushtuar, i disiplinuar dhe profesional.

Si rezultat, ekipi ynë është në gjendje të ju kuptojë juve dhe dëshirat tuaja shumë mirë dhe të sigurojë kënaqësinë e klientit me ndihmën e planifikimit të saktë, kohëzgjatjes së saktë dhe operacionit të saktë.” Transplantim i Flokëve në Turqi

zty hair transplant turkey

Transplantim i Flokëve në Turqi

Zty Health Tourism mirëpret pacientët nga e gjithë bota në mënyrën më të mirë dhe u ofron shërbime të larta cilësie sipas nevojave të tyre. Ne ofrojmë një gamë të gjerë shërbimesh me akomodim në hotel dhe transferimin e përfshirë. Një asistent personal caktohet për të ndihmuar pacientët tanë gjatë gjithë procesit.

Shërbimet që ofrojmë janë të listuara më poshtë.

Beforeafter

Para dhe Pas Transplantimit të Flokëve

Për të parë fotot “para-pas” të pacientëve që tashmë kanë bërë transplantim të flokëve, ju lutemi plotësoni formularin më poshtë.

Dërgoni Kërkesë

Video të Operacioneve

hair transplant turkey -1

hair transplant turkey -2

hair transplant turkey -3

A është e sigurt të bësh transplant të flokëve në Turqi?

Çdo vit, mijëra njerëz shkojnë te kirurgët plastikë për të bërë bukurinë. Në të kaluarën, gratë ishin lideret në këtë biznes. Megjithatë, në vitet e fundit, me transplantimin e flokëve, edhe burrat kanë marrë vendin e parë. Mijëra njerëz dëshirojnë të duken më të bukur duke bërë transplant të flokëve çdo vit.

A është transplantimi i flokëve një nevojë themelore njerëzore?

Në të vërtetë, nuk është një nevojë bazë e domosdoshme. Por nëse ndikon në psikologjinë tuaj dhe ju bën të ndiheni të mërzitur gjithë kohës, mund të konsideroni edhe këtë operacion.

Pse Turqia preferohet për transplant të flokëve?

10 vitet e fundit, sektori i mbjelljes në Turqi ka shpërthyer. Përveç kësaj, njerëzit që punojnë në këtë fushë gjithashtu kanë rritur shpejt. Për më tepër, sektori ka zgjeruar pasi shumë kirurgë plastikë janë kthyer në këtë biznes. Në fakt, kostoja e ulët dhe rreziku i ulët në këtë procedurë rrit numrin e mjekëve. Fillimisht, pacientët e huaj e preferonin këtë procedurë në Turqi sepse ishte shumë e shtrenjtë në Europë. Arsyeja pse të huajt e preferojnë në Turqi nuk është vetëm për shkak të kosto-së ulët por edhe për shkak të cilësisë së punës që është gjithashtu e mirë.

Si të zgjidhni kliniken më të mirë të transplantit të flokëve në Stamboll

Kur zgjidhni një klinikë, duhet të merrni parasysh këto;

 • Klinika me shumë reklama në kërkimet e Google mund të mos jetë klinika më e mirë.
 • Injoroni komentet negative, konkurrentët mund t’i kenë bërë ato.
 • Duhet të kërkohen shembujt përpara dhe pas.
 • Sigurohuni që bëhet nën mbikqyrjen dhe kontrollin e një mjeku.
 • Lexoni recensione dhe kërkoni për llogarinë lokale të biznesit në Google.
 • Avantazhi i Kostos

Turqia, veçanërisht Stambolli, është më e lirë se të gjitha vendet e Europës. Prandaj, pacienti mund të ketë një transplantim të flokëve me pako që përfshijnë bileta fluturimi, akomodim me një çmim të gjysmës. Mos harroni se Turqia ofron një shërbim më të paanshëm në këtë fushë.

Ç’është një transplant flokësh?

Në mjekësi, një transplant flokësh është transplantimi i flokëve tuaj në pjesë të tjera të trupit. Ka disa opsione për këtë, varet nga situata individuale e pacientit: metodat FUE, FUT dhe DHI si dhe teknika e goditjes së kryqëzuar dhe procedurat e reja me ndihmën e robotëve. Kirurgjia moderne mund të përdorë të gjitha këto lloje të transplantit për të parandaluar humbjen e paripërmbushme të flokëve.

Rrënjët e flokëve që do të transplantohen zakonisht vijnë nga pjesa e pasme e kokës ose qafa. Në disa raste, mjeku mund t’i heqë edhe nga krahët ose këmbët si dhe nga shpina ose gjoksi. Nga njëra anë, transplantimi i flokëve është një opsion për të kompensuar problemet kozmetike si një vijë të tërhequr të flokëve ose një ball të lartë. Mund të përdoret nëse, për shembull, një sëmundje ose një aksident shkakton vende të zbrazëta në flok, mjekër ose vetulla.

Pyetje të Shpeshta

Nëse është gabimi i qendrës/vendit ku është bërë transaksioni, ato bëjnë rishikime falas. Ndonjëherë udhëzimet e dhëna injorohen. Në këtë rast, është një gabim i pacientit dhe pacienti paguan për tarifën e rishikimit.

Kohëzgjatja e qëndrimit në Turqi për transplantim të flokëve zakonisht është 4 ditë. Ditën e parë bëhet ekzaminimi parësor dhe analiza e flokëve, ditën e dytë bëhet transplantimi i flokëve, dhe ditën e tretë bëhet një seancë kontrolli nga mjeku. Dhe flokët tuaj mund të lahen ditën e 4të. Mund të ktheheni në vendin tuaj të njëjtën ditë. Herën e parë, koka bie pak dhe fillon të rritet sërish pas një muaji. Për flokët të rriten në mënyrë natyrale, duhet të prisni 5-6 muaj.

Një anestezik lokal aplikohet në transplantimin e flokëve. Pra, mund të themi se nuk ka rrezik vdekjeje. Kjo procedurë mund të bëhet lehtësisht në shoqërinë e ndonjë kirurgu plastik ose dermatologu.

Dëmtimi i trurit është pyetja më e zakonshme. Nuk ka asgjë për të qenë i shqetësuar për këtë. Me fjalë të tjera, të bërit i vrimave të vogla në lëkurë dhe anestezia lokale nuk do t’ju dëmtojë kokën/trunin.

 • Transplanti i flokëve për femra në Turqi

  Transplanti i flokëve për femra në Turqi

  Transplanti i flokëve për femra në Turqi Mendoni për të rikthyer flokët tuaj të trashë dhe të bukur? "Transplantimi i Flokëve për Femra në Turqi" është këtu për t'ju ndihmuar. Turqia ka mjekë dhe klinika

 • Transplanti i Flokëve DHI në Turqi

  Transplanti i Flokëve DHI në Turqi

  Transplanti i Flokëve DHI në Turqi Transplanti i flokëve DHI është një metodë moderne e transplantit të flokëve që përfshin marrjen e folikujve të flokëve një nga një nga një zonë dhurimi (zakonisht pjesa e

 • Transplanti i Mjekrës në Turqi

  Transplanti i Mjekrës në Turqi

  Transplanti i Mjekrës në Turqi Transplanti i mjekrës është procesi në të cilin folikulat e flokëve merren nga zonat e përshtatshme. Ata transplantohen në zonën e flokëve të fytyrës ku ka një mungesë të dukshme

 • Transplantim i Mustaqes në Turqi

  Transplantim i Mustaqes në Turqi

  Transplantim i Mustaqes në Turqi Transplantimi i mustaqes është transplantimi i folikujve të flokëve në zonat e buzës së sipërme me flokë të pamjaftueshëm. Në transplantimin e mustaqes, folikujt e flokëve të marrë nga trupi

 • Flokëve FUT

  Transplanti i Flokëve FUT në Turqi

  Transplanti i Flokëve FUT në Turqi Edhe pse transplantimi i flokëve FUT është një teknikë e vjetër, ende mund të kryhet. Do të japim informacion mbi çmimet e transplantimit të flokëve FUT në Turqi. Në

 • Transplantimi i Flokëve FUE në Turqis

  Transplantimi i Flokëve FUE në Turqis

  Transplantimi i Flokëve FUE në Turqis Metoda FUE (ekstraktimi i njësisë folekulare) është një procedurë e kujdesshme në të cilën floku i vetëm merret dhe rivendoset në zonën e caktuar. Folekulat e flokëve merren nga

 • Transplanti i Flokeve ne Turqi

  Transplanti i Flokeve ne Turqi

  Transplanti i Flokeve ne Turqi Transplanti i flokëve në Turqi, edhe pse transplantimi i flokëve është më i njohur midis burrave, është i njohur gjithashtu që edhe gratë apelojnë te transplanti i flokëve si një

Recensione për Zty Health

Prem Limbu
Prem Limbu
2023-01-15
I had a really good experience with Zty health. Whole thing was co-ordinated so well. Good communication throughout, very helpful staffs, nice and clean hospital and 4 star hotel stay. Thank you very much Zty health team for such a wonderful experience. Definitely recommended for anyone who is wishing to use their service.
patric monteiro
patric monteiro
2022-10-06
Great service. Pick up from the airport to the hotel was excellent. Very good hotel, well located. Friendly staff at the hospital that makes the whole experience much better when you are alone in a different country. Assistance available 24/07. No hidden fees. Highly recommend it !
Mohamed Majed
Mohamed Majed
2022-08-22
Excellent service!
Patrik Petrovski
Patrik Petrovski
2022-06-04
The Doctor and his Team are very friendly and take good care of you.We had no issues during planing the operation or in the operation itself.You are always explained the next steps and if you have any questions after, the doctor and his team are happy answer or explain again.Even you go alone to do this surgery like I did, they will take care of you from the moment you arrive at the clinic till you are back home safe. If in the future I would need a second session I will surely consider coming back. Good luck for the future Doctor.
Niels Lund
Niels Lund
2022-05-12
I came all the way from Denmark 🇩🇰, and was quit skeptical before I came, but it all was laid to rest: luxury drive from the airport to the hotel; luxury ride from the hotel to the hospital. The staff and the hospital were very professional and I was calm before surgery knowing I was in great hands. All in all a 5 out of 5 stars experience for me 😘
hb aknell
hb aknell
2021-09-22
Excellent service respectful and professional individuals. I you are looking for anywhere do carry out or do any surgical or medical procedures this is the place to be straight from the heart
fouad BELHAIMER
fouad BELHAIMER
2021-03-02
Excellent service from A to Z !