Transplanti i Flokëve FUT në Turqi

Edhe pse transplantimi i flokëve FUT është një teknikë e vjetër, ende mund të kryhet. Do të japim informacion mbi çmimet e transplantimit të flokëve FUT në Turqi. Në disa raste, pacientët mund të mos jenë të përshtatshëm për një procedurë Transplantimi të Flokëve FUE, në të cilën rast një procedurë FUT mund të sugjerohet si një alternativë.

Kostoja e transplantimit të flokëve FUT

Transplanti i Flokëve FUT në Turqi Kostoja 1800 euro. Ne operojmë me një sistem të përfshirë të gjitha. Prandaj, akomodimi, transferimi, përkthyesi, shiriti i flokëve, dhe shampo dhe losioni pas operacionit janë të përfshira. Çmimet janë të vlefshme për vitin 2023. Mund të merrni informacion nga linja jonë e WhatsApp për detaje.

Procedura – Kujdesi Pas Operacionit

Shteti dhe Qyteti Turqi – Stamboll
Kohëzgjatja 5 – 7 Orë
Anestezi Locale
Kohëzgjatja e qëndrimit në Stamboll 4 Ditë
Përjetsia e Rezultateve Përjetë
Dhimbje dhe Padiskomfort Pjesërisht
Kthimi në Punë 4 Ditë
Banja e Parë 3 Ditë
Rimëkëmbje e Plotë 6 Muaj
Efektet anësore Fryrje dhe kuqëzi
Ushtim – Kardio 30 Ditë
A do të ketë ndonjë shenjë? Po thuajse të Padukshme

Përfitimet

 • Mund të prodhojë një sasi të madhe të flokëve për transplantim në një seancë
 • Ju lejon të mbani gjatësinë e flokëve dhurues pa i rruar
 • Mund të kombinohet me FUE për të maksimizuar sasinë e flokëve dhurues
 • Më i përshtatshëm për flokë të gjatë, femra, dhe raste me flokë të kërcit
 • Kujdes i thjeshtë pas operacionit dhe rimëkëmbje me një ndërprerje minimale

Kohëzgjatja e Transplantit të Flokëve FUT

1. Day

Marrja në Aeroport

Mirëpritja e pacientëve tanë dhe vendosja e tyre në hotel. Zty Health ka kontratë me Cityloft Hotels.

2. Day

Dita e Operacionit

Transferimi Hotel / Spital. Ekzaminimi mjekësor. Testet e shëndetit dhe të gjakut. Operacioni i transplantit të flokëve.

3. Day

Larja

Larja e parë e flokëve. Heqja e qepjeve. Mësimi për larjen e radhës të flokëve.

4. Day

Kthimi

Transferimi Hotel / Aeroport me mjet VIP

Efektet Anësore të Transplantit të Flokëve FUT

 • flokë me pamje jo natyrale
 • çika ose shenja
 • inflamacion i folikuleve të flokëve (folikulit)
 • gjakderdhje
 • fryrje
 • dhimbje
 • ndjeshmëri
 • ciste

Si duhet të fle pas një transplantimi flokësh FUT?

Ju duhet të flini mbi shpinë, me kokën dhe shpinën të ngritura, preferohet në një kënd prej 45 gradësh. Të fjeturi mbi bark mund të shkaktojë dëm në flokët e transplantuar dhe të rrisë fryrjen.

Si kryhet?

Metoda e transplantimit të flokëve FUT është e preferuar sidomos për zonat me një sasi të vogël flokësh. Shiritet e lëkurës mbi pjesën e pasme të të dy veshëve hiqen pasi zona dhuruese është bërë anestezi me anestezi lokale dhe shiritet ndahen në graftë me 2-3 folikule flokësh secili. Zona pa flokë qepet me qepje të vogla. Metoda FUT preferohet në prani të një sasie të pamjaftueshme flokësh, edhe pse është një aplikim i vjetër.

Kush duhet të kryejë Transplant Flokësh FUT?

 • Pritshmëritë jo realiste të rezultatit të operacionit
 • Sëmundjet mendore të caktuara
 • Miniaturizimi i vendit dhurues
 • Model i pazakontë i humbjes së flokëve
 • Shumë flokë të thyer
 • Rënja e tepruar e flokëve
 • Inflamacion i lëkurës së kokës
 • Shenja të pa shpjeguara ose të dukshme
 • Dhimbje, djegie ose kruarje e lëkurës së kokës

Shenjat nga FUT

Operacioni FUT lë një shenjë në vendin e heqjes së flokëve. Shenja do të zbehet me kalimin e kohës, por është e përhershme. Madhësia e shenjës varet nga sa folikule flokësh janë përdorur gjatë operacionit. Shenja zakonisht mbulohet nga flokët tuaj, por mund të jetë e dukshme nëse mbani flokët e shkurtra.

Vendosja e linjës së flokëve

Nëse duhet të duket natyral gjatë jetës së pacientit, linja e flokëve të transplantuar duhet të imitojë atë të një të rrituri. Tek meshkujt adoleshentë, linja frontale e flokëve prek kreshën e sipërme të vetullave kur vetullat ngriten (pra, flokët fillojnë në kufirin e sipërm të muskut të ballit). Tek një të rritur, pjesa mesatare e linjës frontale të flokëve vendoset rreth një gjështërz (1.5–2 cm) mbi kreshën e vetullave. Edhe pse shkalla e recesionit të tempullit mund të ndryshojë shumë në linjën e rritur të flokëve, pjesa mesatare e linjës frontale është kyçe për të kornizuar fytyrën.1,7 Recesioni i rëndësishëm bitemporal është ndërtuar në rikthimin e pacientit në Figurën 29.27, por pjesa e mesme e vendosur përpara vendos karakteristikat e fytyrës në proporcione të duhura. FUT Turqi.

Çfarë janë avantazhet e Transplantit të Flokëve FUT?

 • Flokët rriten më shpejt.
 • Është teknika më e shpejtë për transplantimin e flokëve.
 • Mund të kombinohet me metoda të tjera të transplantimit të flokëve nëse nevojiten më shumë folikula flokësh.
 • Nuk shkakton dëm në strukturën natyrore të flokëve.
 • Dukje natyrale.
 • Nuk ka nevojë për të rruajtur zonën dhuruese para procedurës.
 • Aplikon për llojin normal të flokëve.

Sa Sesione Kërkon Transplantimi i Flokëve FUT?

Kohëzgjatja mesatare e operacionit për transplantimin e flokëve FUT është 4 orë. Është një nga metodat më të shpejta.

Flokëve FUT

 

Çfarë janë udhëzimet pas operacionit pas Transplantit të Flokëve FUT?

Mbështjellja e plagës bëhet pas procedurës. Fasja mund të hiqet nga mjeku. Zona duhet të mbahet e thatë për 3 ditë. Më ditën e tretë pas operacionit, zona e transplantuar mund të lahet me kujdes nën mbikëqyrjen e mjekut. FUT Turqi.

Sa kohë merr që flokët të rriten pas Transplantit të Flokëve FUT?

Koka mbi prerjet fillon të formohet më ditën e dytë pas transplantit të flokëve FUT. Lajmërimi i kokës bëhet nën mbikëqyrjen e mjekut më ditën e tretë pas operacionit. Kokat mbi lëkurë do të hiqen pas 8-10 larjeve. Suturat hiqen 15 ditë pas operacionit. Flokët e transplantuar fillon të bien pas 2-4 javësh. Më pas, ata rriten përsëri pas 2-4 muajsh. Pacientët mund të shohin rezultatet përfundimtare.

A bien flokët pas Transplantit të Flokëve FUT?

Flokët e fituar pas transplantit të flokëve FUT janë të përhershëm. Ju ofron flokë të shëndetshëm dhe me pamje natyrale.

A bien flokët e transplantuar?

Flokët e transplantuar nuk bien pasi folikulat merren nga zona e cila është gjenetikisht rezistente ndaj humbjes së flokëve. FUT Turqi.

Transplantit të Flokëve FUT

 

Ku duhet të kryhet?

Është shumë e rëndësishme të vendoset ku do të kryhet procedura e transplantimit të flokëve. Është e rëndësishme të preferohen klinikat e besueshme me një histori të operacioneve të suksesshme të transplantimit të flokëve.

Transplantimi i Flokëve FUT në Turqi

Kohët e fundit, metoda Fue është preferuar shpesh në Turqi. Është një metodë e dëshirueshme pasi folikulat e flokëve janë të implantuara një nga një, duke ofruar kështu një pamje natyrale. FUT Turqi.

Pse FUT Stamboll?

Ka shumë vende për të vizituar në Stamboll si: Xhamia e Kalter, Sheshi i Sultanahmetit, Pallati i Topkapit, Xhamia e Hagia Sofias, Pallati i Dolmabahçesë, Kulla e Galatës, Pazari i Madh, Pazari i Erëzave, Cisterna Basilika, Sheshi i Taksimit, Rruga e Istiklalit. Mund të vizitohet një ditë pas transplantit të flokëve FUT.

Faqja jonë zyrtare: https://ztyhealth.com/

FAQ

Cila është norma e suksesit e FUT?

Norma e suksesit e Transplantimit të Njësisë Folikulare (FUT) ndryshon. Shpesh është rreth 90-98%. Kjo varet nga aftësia e kirurgut, cilësia e flokëve dhurues dhe shëndeti i pacientit. Është mirë të flisni me një kirurg me reputacion për një vlerësim personal. Rezultatet e plota mund të duan deri në një vit ose 18 muaj për të treguar.